Gunther maakte een carrièreswitch

Gunther maakte een carrièreswitch

Gunther maakte een carrièreswitch

Adem

Ik kan een slecht moment hebben met een van de gasten, maar daarna zorg ik voor herstel. Echtheid is het sleutelwoord.

Gunther kwam via een omweg in de zorg terecht. In een vorig leven deed hij onderzoek om computerchips te ontwikkelen. In 2008 besliste hij om opnieuw voltijds te gaan studeren: graduaat orthopedagogie. Het is voor Gunther de beste keuze van zijn leven. Stages deed hij in Apojo, de Lovenier en de Vlasselaar. Hij begon te werken in de ziekenzaal (nu PIT) en doorliep bijna alle groepen in Adem tot hij thuiskwam in de atelierwerking van de Lovenier. En dat mag je letterlijk nemen. Hij beoefent daar onder meer zijn 2 grootste hobby’s: koken en bezig zijn met kunst. Zijn vrouw verdenkt hem er zelfs van liever op zijn werk te zijn dan thuis.

In de ateliers kan hij helemaal zichzelf zijn en zijn eigen stijl hanteren. Hij zoekt verbinding met cliënten én met collega’s vanuit rust, veel humor, speels maar ook met veel respect voor de persoon waarmee hij werkt.

Voor Gunther is echtheid een sleutelwoord in de zorg. Je kan een slechte dag hebben of een slecht contact met een van je gasten maar daarna zorg je wel voor herstel.

Hij voelt zich een echte ambassadeur van Adem en de laatste tijd nog meer. Voor hem zitten nu de juiste mensen op de juiste plaats.

Als hij 1 ding mocht veranderen in Adem, weet hij het niet direct. Na lang nadenken komt het antwoord: meer personeel.

Adem

Adem

Overzicht