BinnensteBuiten!

BinnensteBuiten!

BinnensteBuiten!

Project 'BinnensteBuiten!' kadert in een projectoproep 'over drempels' van het departement cultuur, jeugd en media. Link in de Kabel, Adem en de gemeente Bierbeek dienden samen in.

Wat?

Een leuke vrije tijd, wie wil dat nu niet? De ene zit graag in zijn luie zetel, de ander doet theater, gaat sporten of is creatief bezig. Samen met Link in de Kabel en de gemeente Bierbeek bouwt Adem het vrijetijdsaanbod voor kinderen en jongeren verder uit. Met digitale tools brengen Link in de Kabel en Adem de vrijetijdsdromen van de kinderen en jongeren die bij Adem verblijven in kaart, om dan met die dromen de gemeente in te trekken.

Het project verloopt in verschillende fasen waarin we de jongeren stelselmatig voorbereiden op samen activiteiten doen met andere Bierbeekse jongeren.

Op langere termijn willen we immers terug contact maken met vrijetijdsaanbieders uit de buurt: zoals sportclubs, jeugdbeweging …. om vrijetijd voor de kinderen en jongeren die verblijven in Adem toegankelijker en mogelijk te maken in eigen huis als veiligheid nodig is, buitenshuis voor wie er graag op uit trekt.

Overzicht
016 46 89 11
info@ademvzw.be