Steunen

Steunen

Waarom steunen?

Geef zuurstof aan wat leeft bij onze kinderen, jongeren en volwassenen. Elke bijdrage, hoe klein ook, is een stap in de richting van hun dromen. Ontdek hieronder op welke manier jij kan steunen.

Doe een gift

Adem_webportret_zorghond_Sienna_3

Met jouw gift geef jij de zorg voor onze kinderen, jongeren en volwassenen meer pit. Je kan storten op ons rekeningnummer BE06 7340 2604 5822 met vermelding ‘GIFT’.

OPGEPAST! Een gift vanaf €40 is sinds januari 2024 enkel fiscaal aftrekbaar mits wij je rijksregisternummer kennen. Zet het dus in je mededeling of bezorg het ons via mail info@ademvzw.be

Zet een actie op

Adem_webportret_tuinmannen_3

Organiseer je binnenkort een feest zoals een verjaardag of bruiloft en draag je Adem een warm hart toe? Als cadeau kan je een bijdrage vragen voor Adem. Het ingezamelde geld zetten we in voor een project dat jouw hart sneller doet slaan.

Trooper: shop online

Adem_webportret_David_1

Shop jij online? Dan kan je met jouw aankopen Adem steunen zonder daar extra voor te betalen. Aankopen van kleding of huishoudtoestellen, reserveren van vakantieparken of takeaway bestellen, kan via Trooper geld opbrengen voor Adem.

Hoe werkt het? Surf naar de pagina van Adem op Trooper. Klik via deze pagina door naar de shop waar jij aankopen wil doen. Op die manier komt een percentage van jouw aankoop bij Adem terecht.

Doe een gift cadeau met Goodgift

Adem_webportret_ik_word_daar_zo_moe_van_2

Met Goodgift geef je een cadeaubon aan jouw (mete)kind, mama, partner... Die cadeaubon kan de ontvanger schenken aan een goed doel via Goodgift. Ook Adem kan je via deze weg een hart onder de riem steken!

Jouw nalatenschap

Adem_webportret_Harriette_4

We denken liever niet aan de dag dat we er niet meer zijn. Toch is het zinvol om dat wel te doen. Laat jouw levensadem voortleven in onze projecten door Adem als erfgenaam of mede-erfgenaam op te nemen in je testament. Je hoeft daarvoor helemaal geen miljonair te zijn. Je kan ook kleinere bedragen nalaten. Lees alvast meer in deze brochure of neem contact op met een notaris om jouw nalatenschap te regelen.

steun onze projecten

We zetten alle bijdragen in voor boeiende projecten of interessant materiaal. Kan jij ons helpen bij een specifieke vraag? Neem contact met ons op!

Vrijwilliger

Jouw tijd is een prachtige gift! Ontdek wat jij voor Adem kan doen met jouw tijd.

Verhalen

Opening-4Hoog-KMP02557
nieuws

Officiële opening dagcentrum 4Hoog in Wijgmaal

Happy
nieuws

Terugblik op een 'Happy'-sessie

Overzicht
adem_webportret_directie_en_medewerkers2
Jolien Gadeyne
jolien.gadeyne@ademvzw.be