Wat 2022 ons bracht aan sponsoring

Wat 2022 ons bracht aan sponsoring

Wat 2022 ons bracht aan sponsoring

Adem

Waw! Om en bij de 20 000€!

Dat is wat Adem dit jaar al mocht ontvangen aan sponsoring. Met dat geld maken wij van Adem een (nog) gezelligere plek voor onze kinderen, jongeren en (jong)volwassenen. We zetten graag enkele aankopen in de kijker.

Het eerste appartement, een leefgroep voor kinderen en jongeren, verhuisde begin dit jaar naar een andere locatie op hetzelfde domein. Dankzij sponsoring konden zij hun droominrichting waarmaken: een zetel in de gameruimte, sfeerlampen, salontafeltjes, ….

Onze volwassen cliënten genieten dan weer van hun therapiepoes. Een levensechte poes die hen rust en geborgenheid brengt.

Ook heel wat kleinere aankopen zorgen voor tonnen (spel)plezier: gezelschapsspelletjes, hoofdtelefoons, skateboards, kickertafel, voetballen, … En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Er zijn duidelijk heel wat mensen die Adem een warm hart toe dragen. Dat doen jullie via giften, geld inzamelacties en aankopen via trooper. Ook heel wat serviceclubs dragen bij door voor ons de handen uit te mouwen steken. Allemaal bedankt daarvoor!

Wist je trouwens dat de kerst- en geschenkenmarkt – ook mede dankzij jullie – een groot succes was? Meer dan 5 000€ kan de Lovenier, De Klinke en de dagbesteding inzetten om nieuwe dromen te realiseren.

Geef ook jij graag zuurstof aan onze kinderen, jongeren en (jong)volwassenen? Je kan storten op ons rekeningnummer BE06 7340 2604 5822 met vermelding ‘GIFT’.

Giften aan Adem zijn fiscaal aftrekbaar vanaf € 40 per jaar. Je ontvangt van ons een fiscaal attest waarmee je via de belastingen 45% van je gift recupereert. 

Picture of Adem

Adem

Overzicht