Cadeautjestijd, een warme tijd?

Cadeautjestijd, een warme tijd?

Cadeautjestijd, een warme tijd?

Adem

Het eindejaar is in zicht, tijd voor sinterklaaspakjes, kerstcadeautjes, goede voornemens bij het begin van het nieuwe jaar. We wensen elkaar een goede gezondheid, een vredevol tijd en wisselen geschenken uit. Misschien heb je een verlanglijstje, misschien heb je ‘alles al ‘…?

Schenk eens een pakje tijd!

Zorgzaam Bierbeek-Adem nodigt je uit om eens een pakje ‘tijd’ te schenken aan een kind of jongere van Adem. Geen materiële cadeautjes, maar tijd voor elkaar maken, samen iets doen: een babbeltje, een wandelingetje, een spelletje spelen, samen iets drinken, …  Af en toe wat tijd met elkaar doorbrengen, kostbare tijd waarin de jongere zich gezien en gewaardeerd voelt, tijd dat het kind even weg kan zijn van de leefgroep en kan voelen dat het er bij hoort, in onze samenleving.

Heb jij wat tijd te geef?

Meld je dan aan bij Zorgzaam Bierbeek-Adem en word vrijwilliger. Je kiest zelf hoeveel tijd je wenst te spenderen en wat je graag wil doen. Wij bieden begeleiding bij de opstart en opvolging van jullie traject. In ruil krijg je ‘onze eeuwige dankbaarheid’ 

Druk, druk, druk!

Misschien heb je er zelf geen tijd voor, maar ken je iemand die wel af en toe een uurtje tijd vrij heeft. Spreek je vrienden, kennissen, buren aan, moedig hen aan… Andere vrijwilligers kunnen getuigen: voor deze kleine tijdsinvesteringen krijg je een groot gevoel van betrokkenheid, dankbaarheid en zingeving terug!

Doen, doen, doen!

Meer weten? https://ademvzw.be/diensten/zorgzaam-bierbeek/

Neem zeker ook een kijkje op onze Facebookpagina https://www.facebook.com/zorgzaambierbeek

Of neem gewoon contact op met Nele.ginkels@ademvzw.be of via 0493 31 16 85

Adem

Adem

Overzicht