Bubbels, veilige plekken voor kinderen en jongeren

Bubbels, veilige plekken voor kinderen en jongeren

Bubbels, veilige plekken voor kinderen en jongeren

Adem

Opgroeien zonder zorgen. Dat is het thema van de Warmste Week 2023. Een thema dat precies aansluit bij onze werking. We zijn dan ook heel blij dat ons project ‘Bubbels, veilige plekken voor kinderen en jongeren’ geselecteerd is als goede doel! De centjes die we krijgen, gaan naar onze werking ‘Hecht’.

Hecht begeleidt jonge ouders met een (vermoeden van) beperking met een jong kind (0-2,5j). De eerste 1000 dagen zijn cruciaal voor een verdere goede ontwikkeling. Door jonge ouders intensief te ondersteunen, werken we preventief tegen hechtingsproblemen en psychische moeilijkheden op latere leeftijd. Naast thuisbegeleiding willen we veilige plekken creëren waar de gezinnen terecht kunnen voor ondersteuning. We voorzien twee studio’s voor gezinnen en een ontmoetingsruimte.

Je kan niet meer specifiek geld inzamelen voor één project. Alle opbrengsten gaan naar het DWW fonds en worden vandaaruit integraal verdeeld over de 287 goedgekeurde projecten. Natuurlijk blijven alle acties helpen om de pot te vergroten en dus onze studiowerking te realiseren.

Registreer nu jouw actie hier.

Adem

Adem

Overzicht